AxonCMS is al goed, maar zal in de toekomst alleen nog maar beter worden.

AxonCMS ondersteunt kleine én grotere websites sinds 2006.

De afgelopen jaren heeft het AxonCMS zich bewezen als eenvoudige, handige en flexibele basis voor diverse websites.

Omdat de ontwikkelingen op het internet niet stil staan, wordt er nog altijd gesleuteld aan het systeem onder het motto "Iets dat goed is, kan altijd nog beter".

Geschiedenis

In 2006 is de eerste versie van AxonCMS gelanceerd. Hoewel er in die tijd al content management systemen bestonden, waren er maar weinig systemen die zowel gebruiksvriendelijk als flexibel waren voor vormgevers. Keloid Media, het bedrijf waar AxonCMS onderdeel van is, kon klanten zodoende niet de kwaliteit en creativiteit bieden die het in zich had. Als reactie hierop werd de ontwikkeling van een eigen systeem gestart. Je raadt het al... dat werd het AxonCMS.

In de loop der jaren is AxonCMS regelmatig verbeterd en uitgebreid. Zodoende groeide het van een simpel cms voor pagina's uit tot een flexibel cms dat ook complexere maatwerkwebsites kan bedienen. En het mooie is dat ondanks als die veranderingen de gebruikerservaring hetzelfde is gebleven: eenvoudig en intuïtief in gebruik.

Met de komst van nieuwe webtechnieken én de opmars van mobiel internet liggen er nog genoeg uitdagingen te wachten. AxonCMS zal daarom verbeterd blijven worden.

Bekijk enkele voorbeelden die gebruik maken van AxonCMS

Keloid Media

Sinds de eerste versie van het AxonCMS heeft Keloid Media dit content management systeem ingezet in tal van projecten. Variërend van een website van schoonheidssalon Mountain of Beauty tot aan de ondersteuning van een onderzoek naar pestgedrag van het ErasmusMC.

Iedere keer dat een klant een reële wens of een goed idee had voor een uitbreiding of verbetering van functionaliteit, werd het AxonCMS verbeterd. Dat maakte het AxonCMS tot het gebruiksvriendelijke systeem dat het nu is. Voor toekomstige projecten van Keloid Media is het AxonCMS dan ook het content management systeem bij uitstek.

Lees hoe klanten van Keloid Media het AxonCMS waarderen

Afbeeldingenseries

Een afbeelding zegt meer dan duizend worden. AxonCMS heeft de mogelijkheid om met een paar klikken afbeeldingenseries te tonen.

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.