Echte ervaringen van echte gebruikers. Daar heb jij tenminste wat aan.

Er kan wel gezegd worden dat AxonCMS zo'n handig systeem is, maar is dat ook echt zo?

De huidige gebruikers van het AxonCMS kennen inmiddels de kracht van het systeem. Zij kunnen dan ook als geen ander vertellen waarom zij dit CMS zo eenvoudig vinden. Lees hun ervaringen en laat jezelf overtuigen dat AxonCMS ook voor jouw situatie hét CMS bij uitstek is.

Recensie van Doeldacht communicatie

Voor één van mijn opdrachtgevers heb ik voor het beheer van de (nieuwe) website gewerkt met het AxonCMS. Dit CMS-systeem wil ik iedereen aanraden! Het CMS heeft een heel overzichtelijke structuur met herkenbare knoppen (zoals een potloodje en een rood kruis). Deze eenvoud zorgt ervoor dat het systeem geen toelichting nodig heeft voor iemand die vaker met een CMS heeft gewerkt. Degene die voor het eerst kennis maakt met een CMS-systeem, kan – indien nodig - terugvallen op de duidelijke handleiding.

Dankzij mijn expertise op het gebied van marketing & communicatie, heb ik de afgelopen 15 jaar gewerkt met de meest uiteenlopende websitebeheersystemen. Bij de opzet van de website voor deze opdrachtgever was het de bedoeling om na oplevering van de site het beheer over te dragen. Aangezien de opdrachtgever geen ervaring heeft met CMS-systemen was ik op zoek naar een simpel, duidelijk en overzichtelijk systeem. Dat heb ik gevonden in het AxonCMS. Dankzij dit CMS-systeem heb ik het beheer, na afloop van het traject, met een gerust hart overgedragen aan de klant.

Annette den Dulk - Doeldacht

Toepassingsvoorbeelden van AxonCMS

Als jij wilt weten op welke manieren AxonCMS zoal toegepast is en hoe de opdrachtgevers deze toepassing ervaren, dan kun jij terecht op de volgende pagina's:

Stadsmuseum Zoetermeer
Maakt slim gebruik van AxonCMS

Schoonheidssalon Mountain of Beauty
Subtiel maatwerk om klanten te bedienen

In Motion Bewonersparticipatie
Informatieve website met opvallend ontwerp

Afbeeldingenseries

Een afbeelding zegt meer dan duizend worden. AxonCMS heeft de mogelijkheid om met een paar klikken afbeeldingenseries te tonen.

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.