Content Management Systeem met content in de breedste zin van het woord

Tekst, voorstellingen, kinderen... alles kan beheerd worden met AxonCMS.

De afkorting CMS staat voor Content Management Systeem, waarbij met content vaak verwezen wordt naar tekst en afbeeldingen.

AxonCMS gaat echter een stapje verder. Theatervoorstellingen, museumstukken, klassen met kinderen en gerechten. Wat het ook is, met AxonCMS is het te beheren.

Brede toepasbaarheid

Doordat AxonCMS zo flexibel is qua beheer van allerlei vormen van content is het al op verschillende manieren ingezet. Denk hierbij aan de ondersteuning van een website met theatervoorstellingen en een onderzoeksspel voor het Erasmus MC. Uiteraard doen 'gewone websites' ook gewoon mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatieve websites

Informatieve websites zijn de meest voor de hand liggende vorm van CMS-websites. Een goed verhaal en verhelderende afbeeldingen, samen in een mooie vormgeving. De basisfunctionaliteit van AxonCMS is dan voldoende snel en makkelijk de website te vullen en bij te houden.

Een voorbeeld van hoe een goed gevulde informatieve website in een mooi jasje gehangen is met AxonCMS, is de website van Holland Kinderopvang

Projecten en museumstukken

Wil jij diverse zaken laten zien die qua structuur op elkaar lijken? Dan is AxonCMS hét content management systeem bij uitstek. Projecten van een klusbedrijf, portfolio-onderdelen van een creatieveling of museumstukken... deze kunnen allemaal in AxonCMS beheerd worden.

In plaats van dat er handmatig een pagina voor elk onderdeel gemaakt moet worden, beheer jij een overzicht van de onderdelen. En worden het er veel? Geen probleem! Als jij op zoek moet naar dat ene ding om te bewerken, dan kun jij dat snel vinden via sorteermogelijkheden en filtermogelijkheden. Een goed voorbeeld is de website van Stadsmuseum Zoetermeer

Middels een stukje maatwerk kunnen onderdelen aan elkaar geknoopt worden zodat er bijvoorbeeld aanbevelingen gedaan kunnen worden of relevante onderdelen getoond kunnen worden. Overzicht voor de beheerder, gemak voor de bezoeker.

Basisscholen, klassen en kinderen

AxonCMS is ook ingezet bij een onderzoek van het Erasmus MC naar pestgedrag op basisscholen. De serious game waarmee jonge kinderen ondervraagd werden naar pestgedrag in de klas maakte gebruik van informatie over basisscholen, klassen en kinderen. Om deze informatie makkelijk en gestructureerd in te voeren is gekozen voor AxonCMS. Onderzoekers konden op locatie klassen aanmaken en de informatie van de kinderen beheren. Door slimme koppelingen wist het spel vervolgens precies wie er aan het spelen was én wie de klasgenoten van de speler waren.

Bekijk de projectinformatie van dit project op de website van webontwikkelaar Keloid Media

Afbeeldingenseries

Een afbeelding zegt meer dan duizend worden. AxonCMS heeft de mogelijkheid om met een paar klikken afbeeldingenseries te tonen.

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.