AxonCMS als ondersteuning van een goed initiatief

In Motion Bewonersparticipatie, een helder verhaal in Gouda

Iedereen wil prettig leven. Een prettige woonplaats, een prettige buurt én een prettige straat. Zo ook in Gouda.

In Motion Bewonersparticipatie draagt haar steentje bij aan een prettigere samenleving in deze Zuid-Hollandse stad. En AxonCMS helpt daarbij...

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Straatvoetbal. Het kan er ruig aan toe gaan, maar met de juiste begeleiding en juiste gedachte kan het ook iets heel moois opleveren. Samenwerking, verhoging van tolerantie of gewoon nieuwe vriendschappen. In Motion Bewonersparticipatie probeert dit alles te bereiken in Gouda.

Maar ja, hoe bereik je je doelgroep? En wat nu als men zoekt in Google voor meer informatie? Wat is bewonersparticipatie eigenlijk? Antwoorden op die vragen leiden naar een website. Niet zomaar een website natuurlijk, maar eentje die uniek is. Een maatwerkwebsite die indruk moet maken met de homepage. Bezoekers moeten in één oogopslag kunnen zien waar het om draait.

Gebruikerservaring

Tijdens de bouw van de website is Nils van Teijlingen van In Motion Bewonersparticipatie nauw betrokken geweest over de ontwikkeling van de website. Over AxonCMS heeft hij het volgende te zeggen:

"Ondernemers weten dat er veel horden te overwinnen zijn tussen het ontdekken van een gat in de markt en het vullen ervan. Voor een 'creative' zoals ikzelf, gaat het dan meestal om technische drempels, met name als het gaat om online activiteiten. Sinds ik vertrouwd ben met AxonCMS is dat voor mij een grote drempel minder.
 
AxonCMS heeft een zeer logische, voor zich sprekende structuur. Dat betekent dat je als ondernemer zeer eenvoudig jouw zakelijke website (of andere online toepassing) zelf kunt beheren. En zonder een uitgebreide instructie vooraf. Zo voeg je zelf snel en makkelijk foto's of teksten toe, pas je berichten of andere content aan, zowel vanaf kantoor of onderweg.

De belangrijkste redenen om AxonCMS te gebruiken zijn voor mij:

  1. ik kan zelf mijn website actualiseren zonder externe hulp en zonder het volgen van een cursus vooraf
  2. omdat de website makkelijk te actualiseren is kost het beheer zeer weinig tijd
  3. mijn website maakt zowel functioneel als representatief een uitstekende indruk 

Groeten, Nils"

Bekijk de website en oordeel zelf

Afbeeldingenseries

Een afbeelding zegt meer dan duizend worden. AxonCMS heeft de mogelijkheid om met een paar klikken afbeeldingenseries te tonen.

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.