Ding dong! Weer een afspraak erbij met AxonCMS

De klanten van Schoonheidssalon Mountain of Beauty worden op hun wenken bediend

Of het nu het gaat om het raadplegen van de prijslijsten met behandelingen, het opvragen van productinformatie of het maken van een afspraak, in alle situaties is de website tot dienst van de klant.

 

   

  

  

   

   

  

 

 

 

Dat websites helemaal niet ingewikkeld vormgegeven hoeven te zijn om klantvriendelijk te zijn, bewijst Schoonheidssalon Mountain of Beauty uit Velp wel met haar website. Simpele ronde vormen, zachte tinten... een rustige uitstraling die goed bij de schoonheidssalon past.

Duidelijke omschrijvingen van behandelingen, een overzichtelijke structuur en transparante prijsvoering. Iedere (toekomstige) klant weet waar hij of zij aan toe is. Helder, recht door zee... het gaat immers om de uiteindelijke behandeling.

Gebruikerservaring

Net zoals in werkelijkheid gaat het bij websites niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het innerlijk. Voor Schoonheidssalon Mountain of Beauty betekent dit een goede werking. Marieke Liefaard, eigenaresse van de salon, zegt hier het volgende over:

"Axon CMS is een eenvoudig programma om mee te werken. Je kan er met je website veel kanten mee op, maar het programma zorgt er ook voor dat het overzichtelijk blijft. Je kan zelf aangeven hoe je de site eruit wil laten zien om vervolgens er zelf mee aan de slag te gaan.

Mocht je er niet uitkomen, dan is er nog een duidelijke handleiding waar je dingen kan zoeken. Echter maak ik hier niet vaak gebruik van, aangezien het overzichtelijk is.

Heb je unieke ideeën voor de werking van de website, dan staat men altijd open voor overleg en kunnen er maatwerkonderdelen ontwikkeld worden. Bij mijn website is er bijvoorbeeld een actie die ik voor een jaar lang elke maand kan instellen en zo maandelijks op de eerste pagina van mijn website staat.


Op de telefoon is de site ook goed te bekijken, dit is tegenwoordig een belangrijke factor om rekening mee te houden.

Ik krijg vaak de reactie van klanten dat ik een duidelijke en overzichtelijke site heb. Dit is mede door AxonCMS.
Ik kan het programma zeker aanraden, omdat het een duidelijk en overzichtelijk programma is om mee te werken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik veranderingen zelf kan toepassen en ik niet afhankelijk ben van derden."
 

Maatwerk van kleine dingen

De gedachte dat maatwerk altijd heel hoge investeringen vereist is onjuist. Maatwerk kan ook in kleine dingen zitten. Zo heeft de website van Schoonheidssalon Mountain of Beauty een koppeling met een programma voor nieuwsbrieven, een koppeling met een programma voor het maken van online afspraken én een koppeling met Google Maps voor de routebeschrijving.

Kleine stukjes maatwerk, maar met een groot effect! De website wordt namelijk als heel positief ervaren door de klanten van Schoonheidssalon Mountain of Beauty. Bekijk de website en oordeel zelf

Afbeeldingenseries

Een afbeelding zegt meer dan duizend worden. AxonCMS heeft de mogelijkheid om met een paar klikken afbeeldingenseries te tonen.

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.