Soms is vragen naar de bekende weg het beste dat je kunt doen.

Waarom zelf een goede vraag bedenken als er al vele gesteld zijn?

Over het AxonCMS en de werking ervan zijn al vele vragen gesteld. De antwoorden op die vragen staan op deze pagina.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel jouw vraag dan via het contactformulier

Algemeen

Waarom zou ik voor AxonCMS kiezen?

AxonCMS is makkelijk te leren, kan meegroeien met jouw wensen/eisen en is bovendien heel betaalbaar.

 

Bekijk de diverse websitepakketten om te kijken welke bij jouw situatie past

Wat betekent de naam AxonCMS?
Axonen maken deel uit van het menselijk zenuwstelsel. Zij brengen informatie over van het ene systeem naar het andere, net zoals jij informatie over wilt brengen aan jouw klanten.
Wat heeft Keloid Media met AxonCMS te maken?
Keloid Media is de ontwikkelaar van het AxonCMS en ontwerper van deze website (en vele andere websites). Voor meer informatie ga naar www.keloidmedia.nl
Hoe kan ik op de hoogte blijven van ontwikkelingen?
Dat deze website geen nieuwsarchief heeft, betekent niet dat er niets te melden valt. Nieuwe ontwikkelingen, mededelingen en acties worden kenbaar gemaakt via de nieuwsbrief. Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van deze website.

Beheer van een website

Hoelang duurt het voordat ik AxonCMS onder de knie heb?
Met een half uurtje ben jij al aardig op weg om pagina's aan te maken en deze te vullen. Specifieke zaken als het maken van linkjes of het toevoegen van YouTube-filmfragmenten op jouw website nemen iets meer tijd in beslag, maar niet gevreesd... een heldere handleiding helpt jou stap voor stap een goede website op te bouwen.
Hoeveel foto's kan ik op de website plaatsen?
Veel, heel veel. Het hangt wel af van hoe groot jouw foto's zijn. Het scheelt nogal of jij foto's geschikt maakt voor snelle weergave op het internet, of dat ze rechtstreeks uit de camera online gezet worden (kan een factor 30 schelen!).
Kunnen PDF-bestanden geuploaded worden voor klanten?
Jazeker wel! PDF-bestanden kunnen vanaf het websitepakket "Basis" zonder problemen geuploaded worden. In de handleiding staat hoe met enkele stappen bestanden geuploaded én gedownloaded kunnen worden. Het is een kwestie van een paar keer klikken en een linkje maken...

Bestellen

Als ik een aanvraag doe voor een websitepakket, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee. Of jij nu een aanvraag doet voor websitepakket 'start' of een aanvraag voor een heel complexe maatwerkwebsite, in iedere situatie zal er persoonlijk contact opgenomen worden. Pas na een goed gesprek waarin de wensen in kaart zijn gebracht en er meer duidelijkheid is over de procedures zullen vervolgstappen genomen worden.
Wat moet ik doen als ik eerst nog wat dingen wil vragen?
Neem gerust contact op door een berichtje te sturen. Je krijgt dan vanzelf een antwoord op de vraag of (indien gewenst) er wordt even een belletje gepleegd. Net zo handig en snel... Weg met die onduidelijkheid!
Ik heb al een eigen website. Wat nu?
Als jij jouw huidige website wilt vervangen door een website met AxonCMS, dan hoeft dat geen problemen te geven. Er kan tijdelijk een ontwikkelwebsite opgezet worden waartoe alleen jij toegang hebt. Op het moment dat jouw nieuwe website er klaar voor is, moet er alleen nog even iets gewijzigd worden zodat bezoekers van de huidige website omgeleid worden naar de nieuwe. Maar niet gevreesd... dit gaat allemaal in goed overleg en pas op het moment dat jij er klaar voor bent.
Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

Goed dat jij daar naar vraagt! Het is belangrijk dat voor iedereen duidelijk is onder welke voorwaarden een overeenkomst wordt gesloten. Daarom kun jij de algemene voorwaarden van tevoren inzien.

Heb jij vragen over de Algemene voorwaarden? Stuur dan een berichtje met jouw vraag. Het mogen dan wel kleine lettertjes zijn... maar dat betekent niet dat het document vraagtekens op moet leveren. Duidelijkheid, daar draait het om.

Techniek

Werkt AxonCMS ook met Internet Explorer 7 / 8 ?

AxonCMS is een solide systeem dat prima draait op de oudere browsers Internet Explorer 7 en 8. Heb jij een nieuwere versie ? Dan is dat ook geen enkel probleem.

In uitzonderlijke situaties kan er gewerkt worden met de (inmiddels 10 jaar oude) Internet Explorer 6, maar dit wordt eigenlijk toch wel afgeraden. Versie 9 of hoger geeft de beste ervaring.

Is eigen hosting mogelijk?
Bij websitepakket "maximaal" is het mogelijk om AxonCMS bij een eigen hostingpartij te plaatsen. Aangezien dit niet gebruikelijk is, zal deze wens besproken moeten worden en zullen de mogelijkheden in kaart gebracht moeten worden.

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

Gebruikerservaringen

Heb jij interesse in AxonCMS, maar wil je eerst weten of het wel ├ęcht zo makkelijk werkt en zo flexibel is?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.