Geen bergen knopjes van functies die je nooit gebruiken zal. Minder is meer!

AxonCMS maakt het beheren van een website gemakkelijk.

Iedere website bestaat in de basis uit teksten en afbeeldingen. Daarin vormen websites met AxonCMS geen uitzondering. Het gemak waarmee deze afbeeldingen en teksten aan de website toegevoegd kunnen worden zorgt wel voor die uitzondering.

Met enkele klikken staat er iets moois op een pagina. Met enkele klikken worden kleine websites groot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AxonCMS, eenvoudig in gebruik

AxonCMS, eenvoudig in gebruik

Websitebeheer voor beginnende webbeheerders

Heb jij ooit wel eens een documentje getypt op jouw computer, een Facebook-berichtje met afbeelding geplaatst of nagedacht over de indeling van het mapje "Mijn documenten" op de harde schijf? Zo ja, dan lukt het jou ook om een website te beheren met AxonCMS.

Een website is namelijk niet veel meer dan een verzameling pagina's waarop teksten en afbeeldingen staan. Het aanmaken en beheren daarvan is ook voor beginnende webbeheerders geen enkel probleem.

Paginastructuur

De basis van elke website wordt gevormd door pagina's. Om het overzicht te houden heeft AxonCMS een zogenaamde boomstructuur. Net zoals je in de Windows Verkenner of de OSX Finder jouw mappen op de harde schijf ordent, orden jij jouw pagina's van de website.

Er zijn vier knopjes die er toe doen:

  1. aan/uit, activeer of  deactiveer snel een pagina door het aan of uit te zetten
  2. bewerken, voor het wijzigen van de inhoud van een pagina    zoals teksten en afbeeldingen
  3. instellingen, bepaal de positie van een pagina en vul de    gegevens in voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  4. verwijderen, verwijder een pagina uit de website

Elke pagina kan gevuld worden met teksten en afbeeldingen. Heb jij nu zoiets van "ja ja, dat snap ik wel.... maar ik wil heel specifieke dingen tonen" ? Bekijk dan de uitgebreidere mogelijkheden

Teksten

Alle informatie op een website wordt door middel van tekstfragmenten op pagina's weergeven. Het plaatsen van deze teksten is met enkele klikken gebeurd. Ok ok, natuurlijk moet er eerst een goede tekst bedacht worden, maar zodra deze er is kun jij deze direct plaatsen. Het maakt hierbij niet uit of dat je de tekst door een tekstschrijver laat opstellen, of dat je liever zelf vanuit een luie stoel op een laptop aan de slag gaat.

Zodra het online staat gaat het beheren ervan sowieso op eenvoudige wijze. Dat ene woord benadrukken met een vette letter, of een linkje leggen naar een andere website? De oplossing ligt maar enkele klikken verder.

Afbeeldingen

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden, dus als jij niet van typen houdt of snel een goed verhaal wil laten zien, dan is dit een prima oplossing. De gangbare bestandstypen JPG, PNG en GIF kunnen zonder problemen gebruikt worden. Onderschriftje erbij en klaar is Kees!

Heb jij meerdere afbeeldingen te laten zien? Bijvoorbeeld van jouw werkzaamheden, de locaties die er toe doen of een evenement dat plaatsgevonden heeft...  Dan kun je gebruik maken van een afbeeldingenserie.

Lees meer over het gebruik van afbeeldingenseries

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

Gebruikerservaringen

Heb jij interesse in AxonCMS, maar wil je eerst weten of het wel ├ęcht zo makkelijk werkt en zo flexibel is?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.