Soms wil je er bewust niet bijhoren.

Met AxonCMS kun jij eruit springen als jij dat wilt.

Websites zijn er in vele vormen, maar vaak wordt er toch gedacht in een basisopmaak die voor vele websites gelijk is. Een standaardwebsite... daar hoeft niets mis mee te zijn, maar om er écht uit te springen is een maatwerkwebsite de beste keuze.

Wat is een maatwerkwebsite?

Een maatwerkwebsite is een website die deels of volledig op jouw wensen wordt afgestemd. Dit gaat veel verder dan de wijzigingen bij een standaardsjabloon. Mooi gezegd wordt een maatwerkwebsite interessant als er unieke wensen zijn met betrekking tot de vormgeving van de website, de werking van de website en/of de inhoud van de website.

Unieke ontwerp? Maatwerk met AxonCMS!

Unieke ontwerp? Maatwerk met AxonCMS!

Mogelijkheden van een maatwerkwebsite

Het eerste punt waarop een maatwerkwebsite zich van een standaardwebsite kan onderscheiden, is de vormgeving. Jij kunt een website laten ontwerpen in de stijl die bij jouw ideeën of bedrijfsvoering past. Kleurrijke pagina's met een opvallend ontwerp, vrolijke typografie of juist een sobere, strakke website met een zakelijke uitstraling. Wat jij ook kiest, het wordt zoals jij dat wilt.

Het tweede punt waarop een maatwerkwebsite zich van een standaardwebsite kan onderscheiden, is de werking van de website. Beeldmateriaal dat op het juiste moment het beeld in schuift, een etalage van producten of diensten die automatisch van inhoud wisselt of een bijzondere manier van bladeren door de website. Een website hoeft niet persé bij 'home' te starten en bij 'contact' te eindigen. Jij bepaalt wat jouw website doet.

Tot slot de inhoud. Natuurlijk kan alles door middel van tekstfragmenten en afbeeldingen op een website kenbaar gemaakt worden, maar het kan vele malen makkelijker. Zodra er elementen zijn die in de basis steeds hetzelfde zijn, zoals gerechten, tentoonstellingen of werknemers, wordt een maatwerkwebsite dé keuze die het beheer makkelijk maakt.  Automatisch toevoegen aan (of verwijderen uit) de menustructuur? Koppelingen maken tussen verschillende elementen? Eenvoudig beheren met sortering en filtering? AxonCMS maakt het mogelijk.

Lees hoe het Stadsmuseum Zoetermeer slim gebruik maakt van AxonCMS

Voordelen van een maatwerkwebsite op een rijtje:

  1. Onderscheidende vormgeving is mogelijk
  2. Automatisering van vele repeterende elementen zoals gerechten en diensten is mogelijk
  3. Totale controle over de koppeling tussen inhoud en vormgeving
  4. Schaalbaar; de website kan makkelijker uitgroeien tot een grote website met veel inhoud

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

Gebruikerservaringen

Heb jij interesse in AxonCMS, maar wil je eerst weten of het wel ├ęcht zo makkelijk werkt en zo flexibel is?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.