Een stevig fundament voor goede websites.

Met de mogelijkheden van AxonCMS worden kleine websites groot.

Het beheren van een website is leuker als het makkelijk gaat. AxonCMS is simpel genoeg om in een handomdraai een website te beheren én is krachtig genoeg om complexere websites te ondersteunen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld van maatwerkbeheer in AxonCMS

Voorbeeld van maatwerkbeheer in AxonCMS

Een website is meer dan artikeltjes en plaatjes

Daar waar iedere beginnende beheerder van een website al genoeg heeft aan het kunnen typen van artikelen en het plaatsen van afbeeldingen, zoals op deze pagina te lezen valt, wil de gevorderde webbeheerder meer.

AxonCMS leent zich uitstekend voor het beheren van diverse soorten gegevens. Gerechten van een restaurant, portfolio-onderdelen van creatievelingen en personeelsleden van een bedrijf kunnen net zo gemakkelijk aangemaakt en beheerd worden als nieuwsberichten.

Wil je geen verdere uitleg, maar wil je direct een praktijkvoorbeeld zien? Kijk dan naar de toepassing van AxonCMS voor het Stadsmuseum Zoetermeer

Voorbeeld: veelgestelde vragen van axoncms.nl

Links laat de afbeelding zien hoe de veelgestelde vragen van deze website beheerd worden. Een overzichtje van de veelgestelde vragen laat een interne titel zien en maakt het mogelijk om de afzonderlijke onderdelen gesorteerd/gegroepeerd weer te geven. Verder is het mogelijk de vragen te filteren op een woord of tekenreeks. Handig, voor als je net die ene vraag wilt hebben met die spelfout zodat deze snel hersteld kan worden.

Dezelfde afbeelding links laat een detail zien van hoe een maatwerkobject (in dit geval een object van het type "veelgestelde vraag") van eigenschappen voorzien kan worden. Interne titel, de vraag, het antwoord, de categorie en de prioriteit (= positie in het lijstje veelgestelde vragen) en de zichtbaarheid kunnen allemaal ingesteld worden. Even opslaan en klaar! De vraag staat meteen in de goede categorie op de juiste positie op de pagina van veelgestelde vragen 

Kleiner, groter, groots

Iedere website begint klein, maar in de loop der tijd kan er steeds meer informatie beschikbaar gesteld worden of worden er tal van pagina's aan de website toegevoegd. Websites kunnen met AxonCMS op de volgende manieren groeien:

  1. Zo nu en dan worden de bestaande pagina's aangevuld met nieuwe tekst en/of afbeeldingen.
  2. Er worden pagina's toegevoegd aan de bestaande paginastructuur.
  3. Het nieuwsarchief wordt frequent aangevuld met nieuwsberichten.
  4. Maatwerkobjecten zoals tentoonstellingen, gerechten, portfolio-onderdelen enzovoorts worden aangemaakt.

Kortom, een website kan groeien tot een grootse website... zonder dat het jou als webbeheerder veel moeite kost. Hoe dit kan? Met AxonCMS! Bekijk hoe de website van het Stadsmuseum Zoetermeer langzaamaan steeds groter wordt

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

Gebruikerservaringen

Heb jij interesse in AxonCMS, maar wil je eerst weten of het wel ├ęcht zo makkelijk werkt en zo flexibel is?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.