Een goedkope website kan óók een goede website zijn.

Snel online. Weinig poes-pas. Helder. Dat vraagt om een standaardsjabloon.

Wil jij een website omdat 'het moet' van iedereen? Of wil jij wél echt een website, maar heb jij eigenlijk geen behoefte aan een heel complexe variant? Dan is een website met standaardsjabloon wel wat voor jou.

Wat is een standaardwebsite?

Een standaardwebsite is een website waarvan de basis van uiterlijk en de werking al ontwikkeld zijn en waar slechts kleine punten worden aangepast naar eigen smaak. Zie het als die nieuwe jas waarvan je de mouwen in laat korten waardoor het net even beter bij jou past.

 

Voorbeeld van één van de standaardsjablonen

Voorbeeld van één van de standaardsjablonen

Voordelen ten opzichte van een maatwerkwebsite

Met het AxonCMS kan met een kleine investering al een groot resultaat bereikt worden door te kiezen voor een website met een standaardsjabloon. De kosten voor de ontwikkeling van een eigen vormgeving of werking van de website worden daarmee uitgespaard. Dat is dan ook meteen het grootste voordeel van een website met standaardsjabloon ten opzichte van een maatwerkwebsite. Het is goedkoper. Punt.
Nieuwsgierig naar hoe goedkoop jouw website kan zijn?

Een tweede voordeel is dat de oplevering ook sneller plaats kan vinden. In plaats van dat er uitgebreid de tijd genomen moet worden voor overleggen en ontwerpvoorstellen, kan met een kort gesprek de ontwikkeling van de cms-website al beginnen. Een vliegende start is daardoor ook online van toepassing.

Mogelijkheden van een standaardsjabloon

Dat een website met standaardsjabloon goedkoper is dan een maatwerkwebsite betekent niet dat deze meteen niets kan. Integendeel! Pagina's aanmaken, artikelen plaatsen en afbeeldingen uploaden gaat net zo makkelijk.

Websites met een standaardsjabloon kunnen op enkele punten aangepast worden. Denk hierbij aan de kleurstelling, achtergrond, openingsfoto en/of logo. Neem contact op indien jij daar specifieke vragen over hebt.

Een website voor ieder budget

U heeft al een website met het AxonCMS voor slechts 850 euro. Is het budget groter? Dan is er ook meer mogelijk.

Complexere websites

Wil je iets anders tonen dan pagina's met tekst? Gerechten, huizen, theatervoorstellingen, projecten... en dan het liefst in dezelfde opmaak?

Gebruikerservaringen

Heb jij interesse in AxonCMS, maar wil je eerst weten of het wel écht zo makkelijk werkt en zo flexibel is?

 

Vragen?
Opmerkingen?
Direct bestellen?

Laat het weten via het contactformulier.